روش های خال برداری

روش های  خال برداری

عضی خال ها نیاز به برش و بخیه دارند. زیرا سلول های آن ناحیه با گذر زمان رشد می کنند و دوباره خال دیگری را تشکیل می دهند. به همین علت خال با بخشی از پوست بریده شده و در نهایت بخیه زده می شود


روش های مختلف خالبرداری

خال ها در نواحی مختلفی از بدن ایجاد می شوند که ممکن است زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار دهند و  با ظاهری ناخوشایند باعث عدم اعتماد به نفس شوند. روش های برداشتن خال بستگی به نوع سطحی یا گوشتی بودن آن دارد. برای خال هایی که کمی مشکوک هستند بایوپسی انجام می شود.


خالبرداری با لیزر

یکی از روش های برداشتن خال توسط لیزر انجام می شود. خال برداری با لیزر به دلیل غیرتهاجمی بودن طرفدار بیشتری دارد.

 

مزایای برداشتن خال با لیزر

این روش کمترین حالت تهاجم را دارد زیرا هیچ گونه برشی بر روی پوست ایجاد نمی شود. در نتیجه خطر ابتلا زخم به عفونت به حداقل می رسد. برای تمامی نواحی بدن قابل استفاده است و دسترسی آسان به ناحیه را فراهم می کند. در طول یک جلسه می توان چندین خال را برداشت.

 

عوارض خال برداری با لیزر

از عوارض احتمالی برداشتن خال با لیزر این است که در بعضی موارد خاص برگشت و رشد مجدد خال دیده شده است. معمولا برداشتن خال با لیزر در دو یا سه جلسه متوالی انجام می گیرد. به طور کلی خال برداری با هر روشی، دردناک نمی باشد چون از بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر استفاده می شود.

روش لیزر برای کدام نوع از خال ها مناسب است؟

روش لیزری بیشتر برای خال های ریز مناسب است. بهتر است خال هایی که در صورت قرار دارند توسط لیزر برداشته شوند تا احتمال ایجاد زخم و اسکار کمتر باشد.

مدت زمان
مدت زمان لازم برای رفع خال با لیزر حدودا 30 تا 40 دقیقه می باشد.


خالبرداری با Rf

خال های تخت و سطحی که رنگ تیره ای دارند نباید با لیزر به سراغ آن ها رفت. اکثرا اینطور خال های مسطح تیره رنگ با دستگاه RF برداشته می شوند.


خالبرداری با جراحی

بعضی خال ها نیاز به برش و بخیه دارند. زیرا سلول های آن ناحیه با گذر زمان رشد می کنند و دوباره خال دیگری را تشکیل می دهند. به همین علت خال با بخشی از پوست بریده شده و در نهایت بخیه زده می شود. جای بخیه بسیار کوچک بوده و بعد از مدتی برطرف خواهد شد. این کار پس از بی حسی ناحیه بوسیله چاقوی جراحی انجام می شود.


خالبرداری با فریزکردن

خال هایی که احتمال سرطانی شدن را ندارند و ریشه ی عمیقی هم در پوست نداشته باشند؛ می توان با روش فریز کردن برداشت. روش فریز کردن با نیتروژن مایع انجام می شود. گاهی برداشت خال به این روش یک اسکار کوچک بر جای خواهد گذاشت.

 

اگر قصد خالبرداری را دارید ، توصیه می کنیم در ابتدا از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

 

دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید